Фирма ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ е сформирана от професионалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на системи за сигурност и безопасност на сгради, хора и съоръжения като предлага голямо разнообразие от услуги съгласно най-новите тенденции и стандарти на пазара в тази област.
Фирма ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ  предлага богата палитра от системи за сигурност, съчетани в оптимални решения, проектирани съобразно законовите норми, изискванията и финансовите възможности на всеки един клиент. Основен приоритет в политиката на фирмата е осигуряване сигурността и защитата на клиентите , залагайки на иновациите и креативното мислене.

Дейността на фирмата е концентрирана в две основни направления:

1) Проектиране, доставка, монтаж, узаконяване и поддръжка на системи за пожарна безопасност.

2) Проектиране, доставка, монтаж, узаконяване и поддръжка на системи за сигурност.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ :
ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ ВИНАГИ В ИНТЕРЕС НА КЛИЕНТА, СЛЕД ПРОУЧВАНЕ НА ВСИЧКИ ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.
Освен потенциален изпълнител на всеки обект, ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ е и обективен консултант.
ИНДИВИДУАЛНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОПИСАНИЯ И ИНСТРУКЦИИ ЛЕСНО ДОСТЪПНИ, ЗА ВСЯКА ЕДНА СИСТЕМА, ЗА ВСЕКИ ЕДИН КЛИЕНТ.
Всяка съвременна микропроцесорна система за сигурност предлага безкрайно много потребителски функции, но в практиката, поради липса на подходящо поднесена информация, клиентът ползва малка част от тях. Това намалява тяхната ефективност и по някога създава предпоставки за увеличаване на риска .
БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА НА КЛИЕНТА ЗА РАБОТА С ИЗГРАДЕНИТЕ СИСТЕМИ И ТЕХНИКА.
Правилното и адекватно обучение е гаранция за 100% използване на функционалните възможности на всяка система. Това е един от факторите с които ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ оправдава инвестицията на клиента.
СОФТУЕР ЗА ЛЕСНО ПОЛЗВАНЕ НА ИЗГРАДЕНИТЕ ИНСТАЛАЦИИ.
Софтуерното обезпечаване е съвременно решение, което създава комфорт при ползването на системите. Така качеството на услугите се допълва от постоянна грижа за удобството на клиента.
ДЕЖУРНИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ.
Ще ги намерите във вашия продуктов пакет за услугата, която ползвате. На тях ви очакват винаги любезни компетентните специалисти от ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ.
ПРИЕМАНЕ С НЕОБХОДИМАТА АКУРАТНОСТ НА ВСЕКИ СИГНАЛ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВАЖНОСТТА МУ.
Гаранционното и извън гаранционното обслужване за клиенти на фирмата на територията на Р. България се изпълнява 24 часа в денонощието.
ОТГОВОРНОСТ  И ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКАПРИ ИЗГРАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ ЕТАПИ НА ПРОЕКТА.
Професионалния подход и отговорност включва постоянен контрол за евентуално допуснати неточности или проблеми, надзор и санкции върху персонала на всеки етап от изграждане на обекта – проектиране, полагане на кабелната инсталация, монтаж, проектна реализация, пускане в експлоатация, обучение.

КОМПЮТЪРНА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА.
За всеки свой обект ПРО ФАЙЪР КОНСУЛТ поддържа – електронна база данни, пълна документация на всяко проектно решение, техническа документация за всяка система.

Фирмата гарантира лоялност, качество, отговорност и сътрудничество в работата си със своите клиенти, което я прави конкурентно способен и много желан партньор на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *